We’re here to help you

Your Kingdom of Fitness

GYMKING 24/7

Gymking is dé opkomende fitness sensatie in Alphen aan den Rijn en haar omgeving. Bij Gymking staat zelfstandig fitnessen centraal, en dit alles tegen de meest betaalbare abonnementsprijs die je je kunt voorstellen.

24/7 OPEN

GymKing is er altijd voor jou! Als onbemande sportschool kun je 24/7 bij ons terecht voor je workout. Of het nu ’s ochtends, overdag of ’s avonds is, onze deuren staan altijd open. Jouw fitness op jouw schema!

NIEUWSTE APPARATUUR

Je kunt volledig gebruikmaken van de meest recente en hoogwaardige fitnessapparatuur, waaronder merken als Technogym en Hammerstrength.

(SPORT) kLIMAAT

Gymking belichaamt een sfeervolle fitnessruimte waarbij veel nadruk is gelegd op het creëren van een plezierig (sport)klimaat.

PERSOONLIJKE QR-CODE

Met een persoonlijke QR-code op je telefoon heb je te allen tijde toegang tot de club. Binnen de club zijn er omkleedhokjes en kluisjes beschikbaar om je spullen veilig op te bergen.

SNACKS & DRINKS

In de sportschool zijn verschillende fitness supplementen beschikbaar die je vóór, tijdens of na je training kunt gebruiken om je lichaam optimaal te stimuleren en te ondersteunen bij het herstel.

24/7 VEILIGHEID

In onze fitnessruimte is er 24/7 cameratoezicht, zowel voor noodgevallen als voor jouw veiligheid.