We’re here to help you

Your Kingdom of Fitness

GYMKING 24/7

Gymking is dé opkomende fitness sensatie in Alphen aan den Rijn en haar omgeving. Bij Gymking staat zelfstandig fitnessen centraal, en dit alles tegen de meest betaalbare abonnementsprijs die je je kunt voorstellen.

24/7 OPEN

GymKing is er altijd voor jou! Als onbemande sportschool kun je 24/7 bij ons terecht voor je workout. Of het nu ’s ochtends, overdag of ’s avonds is, onze deuren staan altijd open. Jouw fitness op jouw schema!

NIEUWSTE APPARATUUR

Je kunt volledig gebruikmaken van de meest recente en hoogwaardige fitnessapparatuur, waaronder merken als Technogym en Hammerstrength.

(SPORT) kLIMAAT

Gymking belichaamt een sfeervolle fitnessruimte waarbij veel nadruk is gelegd op het creëren van een plezierig (sport)klimaat.

PERSOONLIJKE QR-CODE

Met een persoonlijke QR-code op je telefoon heb je te allen tijde toegang tot de club. Binnen de club zijn er omkleedhokjes en kluisjes beschikbaar om je spullen veilig op te bergen.

SNACKS & DRINKS

In de sportschool zijn verschillende fitness supplementen beschikbaar die je vóór, tijdens of na je training kunt gebruiken om je lichaam optimaal te stimuleren en te ondersteunen bij het herstel.

24/7 VEILIGHEID

In onze fitnessruimte is er 24/7 cameratoezicht, zowel voor noodgevallen als voor jouw veiligheid.

Marlous
Google Review
Lees verder
Vanaf voor de opening hier mijn abonnement genomen en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Top apparatuur, 24/7 open, mooie ruimte en super service als je die nodig hebt (bijvoorbeeld als je je code op je kluisje verkeerd in hebt gevuld waardoor je hem niet meer open krijgt 😅). Naar mijn idee de beste gym in Alphen!
Jonah
Google Review
Lees verder
Goede club, mooie uitstraling, wel oppassen voor het opstapje. Apparatuur is splinter nieuw en netjes geregeld!
DXPAMINE
Google Review
Lees verder
Na 1 keer sporten direct mijn basic fit abbonnement opgezegd! Super goede gym voor iedereen die fanatiek is over bodybuilding. Beste apparatuur in Alphen. Gezien er geen medewerkers zijn, zou ik deze gym niet aanraden aan beginners, maar als je weet wat je doet (of een gym partner hebt die weet wat hij/zij doet) is deze gym de beste keuze. -geweldige apparatuur (hammerstrength!) -meer dan genoeg materiaal (bankjes, plates, etc) -dumbbells tot 50kg (binnenkort tot 70!) -alles super schoon -modern lockersysteem -grote stacks
Brain
Google Review
Lees verder
Goede gym, jammer dat het zo ver is (kom uit leiden)
Wahida
Google Review
Lees verder
Een fijne gym waar ik al mijn belangrijke spiergroepen kan trainen! Ook wanneer het mij uitkomt, top!
Bas
Google Review
Lees verder
Prima sportschool...Locatie, apparatuur, assortiment, klimaatbeheersing, openigstijden: allemaal groene vinkjes!.
Previous
Next