Slim afvallen doe je met ons voedingsprogramma

Het Slim-Pack M2 Voedings­­­­­programma

Haal het beste uit jezelf

Dit programma is speciaal ontworpen om je vetpercentage snel omlaag te gooien en te houden. Het is een uitgebalanceerd voedingssysteem met makkelijke van-dag-tot-dagschema’s om korte metten te maken met je vetpercentage!

 

Je gaat afvallen in 4 verschillende fases! Fase 1 & 2 duren ieder 6 weken. Fase 3 is de kortste (3 weken), maar tevens ook de ‘zwaarste’. Fase 4 staat in het teken van onderhoud als je body geripped is.

 

Het enige wat we van jou vragen is je aan ons schema te houden. Hoe zie jij eruit over 6 weken?

 

Ons programma is éénvoudig, vol te houden EN boekt blijvend resultaat!

circle

Leer gezond eten

Er zijn ontelbaar veel diëten. Elk dieet heeft zijn voordelen, maar probeer het probleem bij de wortel aan te pakken. De drie sleutels om succesvol in shape te komen.

Slim afvallen met een plan dat werkt

Om succesvol te kunnen afvallen moet je voorbereid zijn op elke valkuil. Iedere dag weer! Met ons programma krijg je geen kans om van je doel af te wijken. Wij gaan je precies vertellen WAT je moet eten en op WELK moment. Sporten erbij is goed, maar niet noodzakelijk. Voeding is namelijk de belangrijkste factor om af te vallen (70%).

Gezond en makkelijk

Wij gebruiken alleen alledaagse gezonde voeding. Geen vreemde shakes, repen, poeders of fatburners. Geen moeilijke recepten waarvoor je urenlang in de keuken moet staan. Alleen gezonde voedingcombo’s die je zelf makkelijk kunt bereiden.

Geen jojo-effect maar blijvend resultaat

Alles wat eraf gaat blijft er ook af. Als je resultaat wilt boeken op zowel korte als lange termijn, ga dan een voedingsprogramma volgen wat je vol kunt houden. Het Slim-Pack M2 Voedingsprogramma is makkelijk in je dagelijkse leven toe te passen en boekt snel resultaat. Makkelijk betekent dat het voor JOU werkt, te regelen en te doen is.

circle

Start direct

Bij het Slim-Pack M2 Voedingsprogramma draait alles om een 4-stappenplan waarbij het vetpercentgage wordt aangepakt. We bieden jou een helder stappenplan verdeeld in 4 fases die elkaar opvolgen om tot het ideale doel te komen: Snel en blijvend afvallen met gezonde voeding.

 

Voor een dagvoorbeeld en persoonlijk advies voeg Gymking toe op WhatsApp +31 (0)6 29 73 08 07

E-book

Slim-Pack M2
Fase 1

De transformatie naar jouw body in shape begint hier. In fase 1 zal je beginnen met het lichaam te herprogrammeren, zodat het in fase 2 efficiënter zal reageren op het verbranden van vet!

Duur: 6 weken

€19,95

€19,95 – Bestel

E-book

Slim-Pack M2
Fase 2

In deze fase gebruiken we strategisch ontworpen voedingcombo’s, om je vetverbranding maximaal aan de gang te houden! Let op: 24 uur per dag!

Duur: 6 weken

€14,95

€14,95 – Bestel

E-book

Slim-Pack M2
Fase 3

Dit is de kortste fase, maar ook tegelijkertijd de zwaarste. In deze fase wordt jouw body getuned naar het lichaam waarvan je gedroomd hebt!

Duur: 3 weken

€9,95

€9,95 – Bestel

E-book

Slim-Pack M2
Fase 4

Bij binnenkomst van de laaste fase staat alles in het teken van onderhoud. Nu je lichaam geripped is krijg je precies te horen wat je moet doen om in shape te blijven!

Duur: doorgaand

€9,95

€9,95 – Bestel

E-book

Slim-Pack M2
Topper Fase 1+2

Je bespaart zo’n 25%!

Duur: 12 weken

€26,50

€26,50 – Bestel

E-book

Slim-Pack M2
Gold Alle Fases

Je bespaart zo’n 27%!

Duur: 15 weken en verder

€39,95

€39,95 – Bestel

E-book

Slim-Pack M2
Gold Slim M/V

Alle fases voor man én vrouw.
Je bespaart zo’n 46%!

Duur: 15 weken en verder

€59,50

€59,50 – Bestel

circle

logo

Slim boodschappen doen!

Creëer een gezonde lifestyle met Gymking’s boodschappenlijst! Hoe zorg je ervoor dat je altijd de JUISTE producten in huis hebt om gezond te leven? Simpel, gebruik onze gezonde boodschappenlijst! Hierin staat precies wat je in je mandje mag gooien om een gezonde lifestyle te creëren. Je zorgt er op deze manier voor dat je altijd alles in huis hebt om gezond te leven, terwijl je toch gevarieerd eet en drinkt. Dat geeft een stuk rust en dat maakt gezond leven een stuk fijner!

€2,99 – Bestel

Veelgestelde Vragen

Wat voor "dieet" is het Slim-Pack M2 Voedingsprogramma?

De focus ligt met name op voedingscombo’s bestaande uit eiwitten en gezonde vetten. Wij stoppen niet met het eten van koolhydraten (granen) of vetten, want dit zijn voedingsstoffen die iedereen toch in meer of mindere mate nodig heeft. We gebruiken deze dan ook met mate en in de juiste verhouding. In het Slim-Pack M2 Voedingsprogramma , leer je jouw hormonen en genen te herprogrammeren en om de juiste voedingscombo’s te eten zodat jouw lichaam een vet verbrand, in plaats van vet opslag machine wordt. LET OP! Dit is geen (tijdelijk) dieet, maar helpt jou met het aanleren van een gezonde levensstijl voor de rest van je leven. Het verbranden van vet gaat vervolgens vanzelf…

Wat krijg ik nou precies?

Je krijgt een digitaal programma welke je direct kunt downloaden via een link die je van ons krijgt. Het digitaal programma bestaat uit 4 fasen. Iedere fase bestaat uit makkelijke van-dag-tot-dagschema’s inclusief waardevolle informatie en tips & tricks die je direct kunt gaan toepassen om af te slanken. Het enige wat we van jou vragen is je aan ons schema te houden. Je kunt ook voor een combinatiepakket kiezen om zo geld te besparen. Kies je voor het pakket GOLD: dan kun je de gezonde boodschappenlijst(waarmee je kan variëren in het programma) vinden in de laatste fase. Deze hoef je dus niet nog eens apart aan te schaffen.

 

LET OP! 
De email met de download-link, die verzonden wordt na betaling, kan in de SPAM box terechtkomen. Mocht je na je betaling geen email hebben ontvangen in je INBOX, kijk dan in je SPAM box.

Ik weet niet zeker of dit voor mij werkt. Wat moet ik doen?

Voor persoonlijk advies en een paar voorbeelden uit het programma voeg Gymking toe op je WHATSAPP via +31(0)6 29730807. Ons programma helpt je al je overtollig lichaamsvet te verbranden en tegelijkertijd een gezonde levensstijl te creëren. We hebben al meer dan 5000 tevreden volgers die je zijn voorgegaan uit Nederland, België en Duitsland!

Is het programma voor de vrouwen anders opgebouwd dan de mannenversie?

Ja. Buiten de verschillende voedingscombo’s die we gebruiken zijn ook de verhoudingen van macronutriënten anders. Het vrouwenprogramma is goed te combineren met de mannenversie, omdat jullie beiden zelf mogen variëren. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld maar 1 keer te koken ’s avonds. Het pakket SAMEN SLIM M/V bevat alle fases voor zowel de vrouw als de man.

Waarom is het Slim-Pack M2 Voedingsprogramma zo succesvol?

We gebruiken o.a.:

 

#Minder zout
Als je veel zout eet dan zul je automatisch veel vocht vasthouden. Wanneer je begint met het Slim-Pack M2 Voedingsprogramma dan val je in het begin snel af. Die eerste 5 kilo die je verliest bestaat voor zo’n 2-3 kilo uit vocht. Doordat je puurder gaat eten (minder zoute snacks, minder kant-en-klaar meuk) krijg je minder zout binnen. Hierdoor zul je minder vocht vasthouden en dus snel afvallen. Ja, dat is maar vocht. Maar vergis je niet. Die paar kilo vocht ben je liever kwijt dan rijk. Je verbrandt er geen vet mee, maar het is misschien wel de snelste manier om weer in die leuke kleding te passen. Daar komt bij dat je organen sowieso blij zijn met minder zout.

 

#Minder geraffineerde suiker
Suiker is nu eenmaal rommel. Het is gif. Het is niet goed voor je lijf en je wordt er o.a. dik (en futloos) van en het helpt je absoluut niet snel afvallen. Geraffineerde suiker is ontdaan van de vetten en vezels die er normaal gesproken voor zorgen dat de energie gedoseerd wordt afgegeven. Als je een suikerbiet eet zit je direct vol (vanwege de vezels). Als je het geraffineerde product van een suikerbiet (kristalsuiker) eet dan kun je eindeloos door eten. Dus, weg met suiker. Breek dus met je suikerverslaving! Dat is lastig in het begin, maar zodra je er aan gewend bent zul je merken dat je een stuk energieker wordt én dat het vet van je lichaam af glijdt.

 

#Minder snelle koolhydraten
Snel afvallen doe je níet met snelle koolhydraten, dat is zeker. Snelle koolhydraten zijn koolhydraten die zo snel worden verwerkt dat je lichaam ze behandelt als suiker. Ook al zijn ze niet zoet. Het gaat hierbij opnieuw om producten die sterk bewerkt zijn. Kies zoveel mogelijk voor volkoren producten, en eet in het algemeen kleinere porties koolhydraten. In ons voedingsprogramma ligt de focus vooral op groente, vers fruit (in zijn geheel of in de blender), noten, peulvruchten, zaden, vis, vlees etc. We gebruiken dus hele normale voedingsproducten die in de supermarkt te verkrijgen zijn. Wel zo handig!

 

#Minder brood
Met minder brood in je dagelijks voedingspatroon val je sneller af. We beseffen nu dat het eten van zoveel snelle koolhydraten ons juist dik maakt. Minder brood eten is simpel. Mag ik dan helemaal geen brood meer nuttigen? Nee, maar je hoeft het ook niet iedere dag te eten. Maak gebruik van ons voedingsprogramma om te variëren en zo makkelijk minder brood te eten. Er zijn bijvoorbeeld gezonde soorten graan, zoals spelt. Spelt is een oud soort graan, wat nog niet of nauwelijks is gemodificeerd en mede daarom zo gezond is.