Personal training

Personal Training bij GymKing

Welkom bij GymKing, dé nieuwe sensatie van Alphen aan den Rijn! Bij ons draait alles om jouw fitnesservaring en jouw persoonlijke doelen. Ben jij een zelfstandige personal trainer op zoek naar een professionele en flexibele trainingsruimte om je cliënten te begeleiden? Dan ben je bij GymKing aan het juiste adres!

Bij GymKing bieden we zelfstandige personal trainers de mogelijkheid om trainingen te geven in onze moderne en goed uitgeruste gym. Met onze 24/7 openingstijden en onze onbemande faciliteiten, bieden we flexibiliteit en gemak voor zowel trainers als hun cliënten.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om als ZZP’er trainingen te geven bij GymKing? Neem dan gerust contact met ons op door het invullen van het contactformulier. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle benodigde informatie om jouw fitnessonderneming bij GymKing te laten groeien.

Kies voor GymKing en ontdek een nieuwe dimensie in fitness in Alphen aan den Rijn. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jouw fitnessdoelen te bereiken!

CONTACTFORMULIER

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.