Dagen
Uren
Minuten
Seconden
GymKing is officieel geopend! Maar wacht, de Early Bird Deal is geëindigd. We hopen dat je hebt kunnen profiteren van deze geweldige aanbieding om jouw fitnessreis een vliegende start te geven. Geen zorgen als je het hebt gemist! Onze reguliere abonnementen zijn gewoon beschikbaar en we hebben de nieuwste en beste apparatuur om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken en dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bedankt voor je enthousiasme en we kijken ernaar uit je te verwelkomen bij GymKing! Ontdek nu onze reguliere aanbiedingen! Let op: Onze Early Bird Deal is verlopen, maar we hebben nog steeds fantastische deals voor jou. Ga naar de home pagina om dit te bekijken!
Grote Voorinschrijving!
early bird deal! Sport nu voor €17,50

GymKing opent in de 2e week van maart! Schrijf jij je in voor de dag van opening dan verzeker jij je zelf voor de rest van je leven voor het laagste tarief! Op de dag van opening vervalt namelijk de mogelijkheid je in te schrijven voor de Early bird actie en heb je de keuze uit 2 abonnementen. 

Ontdek de ultieme fitnesservaring met onze Early Bird deal – het comfortabele abonnement dat niet alleen voorziet in al jouw behoeften, maar je ook een levenslange korting biedt! Met een 4 weken lidmaatschap dat zich na de einddatum automatisch verlengt voor nog een periode, geniet je van flexibiliteit met de mogelijkheid tot maandelijkse opzegging.

Bij GymKing streven we ernaar om onze leden te belonen, en met de Early Bird deal ben jij verzekerd van de laagste prijs voor de rest van je leven zolang je lid blijft. Mis deze kans niet en start je fitnessreis op de openingsdatum van ons fantastische fitnesscentrum! Deze actie is geldig tot de opening.

Flexibiliteit

Ervaar ultieme flexibiliteit met onze Early Bird deal! Geniet van een 4 weken abonnement waarbij je elke maand de vrijheid hebt om op te zeggen. Onze openingstijden bieden extra flexibiliteit, zodat je kunt sporten wanneer het jou uitkomt, 24/7. Claim nu jouw Early Bird deal en maak fitness passend bij jouw levensstijl!

Altijd voordeligste

Ontdek de voordelen van vroeg lid worden bij GymKing! Met onze Early Bird deal garanderen we jou de laagste prijs voor de rest van je fitnessreis, zolang je lid blijft. Mis deze kans niet en start jouw fitnessavontuur op de openingsdatum van ons fantastische fitnesscentrum! Beloon jezelf en geniet van levenslang fitnessplezier met GymKing.